Το  Διοικητικό  Συμβούλιο της ΑΝΛΑ,  στη συνεδρίαση της  21ης Ιουλίου 2021, αποφάσισε την σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης για την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα  17:00.

Η Γενική Συνέλευση θα γίνει στα γραφεία της Ανεμολέσχης Αθηνών, επί της οδού Κορίνθου 45, στην Κηφισιά, στον ανοικτό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων για να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας λόγω Covid-19.

Σε περίπτωση μή απαρτίας, η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα γίνει την ίδια μέρα Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 19:00 στο ίδιο μέρος.

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης θα είναι :

    1. Αρχαιρεσίες για την εκλογή Προέδρου, Συμβούλων Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής, Εφορευτικής και Δικαστικής Επιτροπής σε ενιαίο ψηφοδέλτιο.
    2. Επέκταση σκοπού του σωματείου με τροποποίηση καταστατικού.

Δικαίωμα υποψηφιότητας στις εκλογές του Νέου Διοικητικού συμβουλίου έχουν τα τακτικά μέλη που έχουν εγγραφεί πάνω από έναν χρόνο και είναι ταμειακώς εντάξει*. Οι υποψηφιότητες πρέπει να υποβληθούν, γραπτώς στα γραφεία μας ή με email στο info@anla.gr, έως και 48 ώρες πριν την Γενική Συνέλευση.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν τα τακτικά μέλη της ΑΝΛΑ που είναι ταμειακώς εντάξει*.

*Σύμφωνα με το εν ισχύ Καταστατικό, ένα μέλος είναι ταμειακώς εντάξει εφόσον έχει εξοφλήσει τη συνδρομή του προηγούμενου και του τρέχοντος έτους (2020-2021). Η ταμειακή τακτοποίηση μπορεί να γίνει και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

Για την Ανεμολέσχη Αθηνών,

Ο Πρόεδρος​​​​​​

Μερκάτης Διονύσης

​​Ο Γενικός Γραμματέας

Οικονομόπουλος Ιωάννης

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και Επαναληπτικές Εκλογές 2021